Slachthuis Wim bij de Vaate te Brandwijk

Slachthuis Wim bij de Vaate te Brandwijk

We hebben van Wim bij de Vaate de opdracht gekregen om zijn slachtbedrijf in Brandwijk te optimaliseren en in capaciteit uit te breiden. Tijdens deze optimalisering hebben we het authentieke gevoel van dit mooie bedrijf centraal gesteld en een optimale indeling van de slachthal gemaakt waarbij er runderen op een efficiënte maar toch ambachtelijke manier geslacht kunnen worden. Tevens is het dierenwelzijn op verzoek van dhr Bij de Vaate centraal gesteld tijdens de optimalisering.

Boschma Slachtbedrijf Texel

Boschma Slachtbedrijf Texel

We hebben van Cor Boschma de opdracht gekregen om zijn slachtbedrijf in Texel te optimaliseren en in capaciteit uit te breiden. Tijdens deze optimalisering hebben we het authentieke gevoel van dit mooie bedrijf centraal gesteld en een optimale indeling van de slachthal gemaakt waarbij er runderen, varkens en niet te vergeten het Texelse lam efficiënt geslacht kunnen worden.

Aanpassingen slachthuis Cooymans Vlees

Broeze Slachttechniek heeft, in opdracht van de heer Cooymans van Cooymans Vlees B.V. in Den Dungen, grote aanpassingen gedaan aan de slachtlijn. Cooymans Vlees B.V. beschikt nu over een moderne slachtplaats waar het vee door vakbekwame medewerkers rustig en op zeer hygiënische wijze wordt geslacht. Broeze Slachttechniek heeft onderstaande werkzaamheden gedaan:

Koppencabine

Met neussproeikraan voor het hygienisch bewerken van de koppen in de runderslachthuis inrichting

Onthuidrol

Eenvoudig in gebruik en onderhoudsarm in de runderslachterij.

Hefbordes zager

Voor een minimaal fysieke belasting van de zager in de slachthuizen

Hekwerk veestalling

Voor een vloeiende stressvrije aanvoer van uw slachtvee. Thermisch verzinkt

Bloedopvangbak

Optioneel met gescheiden bloed/water afvoer voor de runderslacht of in uw varkensslachterij

RVS Zuilen

Combinatie tussen functionaliteit en hygiene als aanvulling op uw slachtlijnen

Pneumatische nekbeugel

Broeze levert voor de slachterijen die volgens de nieuwe eisen voor ritueel onbedwelmd slachten de pneumatische nekbeugel. Hiermee wordt het kop van de dieren die geslacht worden mechanisch gefixeerd. Ook levert Broeze een tijdgebonden vergrendeling. Deze voldoet aan de nieuwe eisen voor slachten volgens religieuze rituelen welke verplicht zijn na 1 januari 2013.