Slachthuis Wim bij de Vaate te Brandwijk

Slachthuis Wim bij de Vaate te Brandwijk

We hebben van Wim bij de Vaate de opdracht gekregen om zijn slachtbedrijf in Brandwijk te optimaliseren en in capaciteit uit te breiden. Tijdens deze optimalisering hebben we het authentieke gevoel van dit mooie bedrijf centraal gesteld en een optimale indeling van de slachthal gemaakt waarbij er runderen op een efficiënte maar toch ambachtelijke manier geslacht kunnen worden. Tevens is het dierenwelzijn op verzoek van dhr Bij de Vaate centraal gesteld tijdens de optimalisering.

Boschma Slachtbedrijf Texel

Boschma Slachtbedrijf Texel

We hebben van Cor Boschma de opdracht gekregen om zijn slachtbedrijf in Texel te optimaliseren en in capaciteit uit te breiden. Tijdens deze optimalisering hebben we het authentieke gevoel van dit mooie bedrijf centraal gesteld en een optimale indeling van de slachthal gemaakt waarbij er runderen, varkens en niet te vergeten het Texelse lam efficiënt geslacht kunnen worden.

Aanpassingen slachthuis Cooymans Vlees

Broeze Slachttechniek heeft, in opdracht van de heer Cooymans van Cooymans Vlees B.V. in Den Dungen, grote aanpassingen gedaan aan de slachtlijn. Cooymans Vlees B.V. beschikt nu over een moderne slachtplaats waar het vee door vakbekwame medewerkers rustig en op zeer hygiënische wijze wordt geslacht. Broeze Slachttechniek heeft onderstaande werkzaamheden gedaan:

Vleeswarengroothandel de Waal

Sinds 1981 is Vleeswarengroothandel J. De Waal uit Hendrik Ido Ambacht actief in de vleessector met een groothandel in vleeswaren met enthousiaste medewerkers. Naast de vleeswaren groothandel is er een eigen poeliersafdeling waar de versproducten worden bereidt voor verkoop aan de vers specialisten in Nederland.

Fuite Veal compleet nieuwe kalverslachterij

Het project in Tubbergen is afgerond en Broeze heeft in opdracht van de gebroeders Fuite uit Genemuiden een compleet ingerichte Kalverslachtlijn met stallen gebouwd met een capaciteit van 20 stuks per uur! Ook zijn er specifieke slachthuis componenten geleverd zoals een Poten en penzenbroeilijn. Ook zijn de hangbanen in de koelcellen, verwerkingsruimte en expeditie geleverd. Al vanaf de ontwerpfase is door de opdrachtgever aangegeven dat het dierenwelzijn centraal moet staan.

Slachterij en vleeshandel Willems

Vleeshandel Willems Druten

Voor het ontwerpen, produceren en inrichten van een slachthuis met hoge normen is Broeze de ideale partner. Wij begeleiden het project van A tot Z, dit hebben wij ook gedaan voor Slachterij en vleeshandel Willems in Druten. Voor het groeperen van slachtvee in de stallen tot het uitzetten van gecombineerde slachtlijn  voor rund- en varken.

Hangbanen voor Deka Markt

Om het ambachtelijke gevoel terug te krijgen in de winkels World of Food van Deka Markt, hebben wij de slagerijen van de locatie Apeldoorn en Velsen Noord voorzien van hangbanen.

Hangbanen voor Vugts

Slachterij Vugts in Steenbergen is vernieuwd. De nieuwbouw is gereed en het halal slachten van schapen, kippen, eenden, duiven, konijnen, lammeren en herten is reeds in volle gang. Broeze Slachttechniek Nijverdal leverde hiervoor o.a de aanvoerburry met kunststof rollen en diverse hangbanen

Ter Weele Oene

Inrichting slachthuis. Slachtlijn geschikt voor het slachten van 8 runderen of 25 varkens per uur, tevens de mogelijkheid voor het slachten van schapen.

Menno Hoekstra Dokkum

Inrichting slachthuis. Slachtlijn geschikt voor het slachten van 8 runderen of 25 varkens per uur, tevens de mogelijkheid voor het slachten van schapen.

Barten Meerkerk

Bouw van een compleet slachthuis zowel staalconstructie als slachtlijn.